Artikels

Kenospel.nl staat in de eerste plaats in het teken van online keno spelen via de beginpagina. In het hoofdmenu hebben wij dan ook wel enkele andere kansspelen staan die wel wat overeenkomsten hebben met Keno. Echter het zou zonde zijn om niet dieper in te gaan op alles wat met keno te maken heeft. Dit doen we dan ook middels diverse artikels die je onderstaand kan vinden.

Keno strategie

Als online Keno een spel is die je wel kan waarderen om te spelen en dan met name in de echt geld modus, dan lijkt het misschien handig om je te verdiepen in een strategie. Maar is het wel mogelijk om er een strategie voor te gebruiken die kan bijdragen voor een hogere winkans...? Het is namelijk een kansspel... lees verder.

Legaal online gokken

Online Keno spelen is op deze website niet mogelijk, echter wij verwijzen je wel door naar aanbieders waar dit wel mogelijk is. Maar hoe zit het nou met "legaal online gokken" in Nederland, want het zijn momenteel alleen maar buitenlandse goksites die je kan vinden... lees verder.

Keno mobiel spelen

De meeste online Keno spellen zijn in Flash geprogrammeerd en helaas betekend dit dat op je mobiel spelen vrijwel onmogelijk is. Gelukkig zijn er ook een aantal HTML5 Keno spellen die in alle opzichten mobiel vriendelijk te noemen zijn. Zodoende kan je ook op je smartphone eenvoudig een gokje wagen... lees verder.

Drie redenen om niet te kiezen voor Keno

Keno kan een leuk kansspel zijn waarbij je kans kan maken op mooie geld prijzen, desondanks kunnen wij drie goede redenen beschrijven waaruit zal blijken dat je beter niet kan kiezen voor Keno (tenminste... als je met echt geld een gokje wil wagen)... lees verder.