Keno
 

Jogo Bingo

Liefhebbers van Keno zullen een spelletje online bingo zeker ook kunnen waarderen. Wij raden Jogo Bingo aan. Hier kan je namelijk in verschillende bingo kamers spelen en chatten met je medespelers. Een bingo kaartje koop je al vanaf 5 eurocent en je kan met maximaal 10 kaarten tegelijk spelen.

JOGO BINGO

Jogo Bingo uitleg;

Als één van de weinige online bingo aanbieders, is het bij Jogo Bingo mogelijk om zonder een verplichte registratie te kunnen spelen. Klik gewoon op "Nieuwe speler" en verzin een gastnaam. Je kan gelijk het spel leren kennen in de "Gratis rooms". Klaar voor het echte werk? Speeltegoed kopen kan via een 0909 telefoonnummer, maar ook middels iDEAL. Wij raden spelers wel aan, voordat ze met echt geld spelen, om een account aan te maken. Dit bied o.a. als voordeel dat je altijd je spel verloop achteraf kan bekijken, uitbetalingen kan volgen, spellen hervatten als de verbinding verbroken is, enz.

Om Jogo Bingo te kunnen spelen, is het niet nodig om software te downloaden. Alles werkt middels Fash (op 99% van alle computers met internetverbinding aanwezig). Naast dit gemak, is de speelomgeving gegarandeerd veilig.

Zoals eerder benoemd kan je vanaf 5 cent een online bingo kaart kopen. Verder zijn er bingo rooms met een kaart prijs van 0.10, 0.25 en 0.50 cent. Een uitbetaling kan je aanvragen vanaf €50 winst. (Je inworp kan je niet laten uitbetalen). Uitbetalingen worden binnen 3 werkdagen overgemaakt.

Bingo spelen met echt geld is natuurlijk erg spannend, vooral als de max. te winnen geld prijzen aan het oplopen zijn. Toch blijkt dat dit niet de enigste reden is dat Jogo Bingo zo populair is. Het gegeven dat je met je medespelers kan chatten, maakt het erg gezellig. Zo kan je voor een beperkt speelbudget toch aardig leuk en gezellig spelen.

>> Speel Jogo Bingo


Linkpartners; Bingo - Geld Winnen - Gratis Gokken

 
© Kenospel.nl - Links